Met een online werkplek hebben uw medewerkers altijd en overal veilig toegang tot hun bestanden. Ongeacht of ze op kantoor, thuis of onderweg zijn. Het maakt zelfs niet uit via welke computer ze inloggen. Zodra ze een beveiligde internetverbinding hebben met de server zien uw medewerkers hun vertrouwde online bureaublad!

Voordelen van de Online Werkplek

  • Uw desktopomgeving overal bereikbaar
  • Flexibel en schaalbaar. De online werkplek is volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. U kunt eenvoudig in stappen en snel uitbreiden en betaalt geen torenhoge kosten voor het opzetten van uw omgeving. U betaalt een vaste prijs per gebruiker per maand waar onderhoud, back-up, licenties en support al inbegrepen zijn. Het is zelfs mogelijk nieuwe hardware in de maandelijkse prijs op te nemen. Hierdoor heeft u geen investeringen meer in nieuwe computers en randapparatuur.
  • Al uw gegevens in een professionele beveiligde omgeving, 24/7. Mocht u computer vastlopen of verloren gaan dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestanden. Deze staan namelijk veilig in de cloud.
  • Zeer gemakkelijk in gebruik en geen ICT-ervaring benodigd