Desktop-screen-stinger

Onze mac/pc applicatie voor uw Stinger

Wij proberen compleet geïntegreerde producten te ontwikkelen en die ontwikkeling beperkt zich niet tot de auto. De Stinger Desktop maakt het updaten van uw Stinger simpel en snel. Bovendien zorgt het ervoor dat u gegevens van uw Stinger eenvoudig naar uw Mac of PC kan verplaatsen. Als u wilt heeft u met de Stinger Desktop zelfs een perfect programma in huis om uw RitRegistratie en PoliceCheck data volledig te beheren.

USB-key-stinger

Uw stinger simpel en snel updaten

Start op uw Mac of PC de Stinger Desktop applicatie op. Het enige dat u vervolgens hoeft te doen om de nieuwste software updates te ontvangen, is uw display (van Card) of Singer USB Key (VIP) aan te sluiten. Zo eenvoudig is het dus om uw Stinger te voorzien van de laatste functionaliteiten* en optimalisaties voor de nieuwste flitsers.

Desktop-stinger

Volledige beheersing van uw
ritregistratie en policecheck gegevens

Heeft u uw ritgegevens nodig voor het bijhouden van een rittenregistratie? Of wilt u de hulp inroepen van uw PoliceCheck data om een onjuiste boete te betwisten? Gebruik simpelweg de Stinger Desktop om al uw ritgegevens te beheren: alle verzamelde data kunt u bekijken, opslaan, sorteren en printen.