VIP

vip_landing-stinger

Onze beste ooit

Een betere hebben wij nog nooit gemaakt. Credit-card formaat. Dun. Bedieningsgemak voor beginners. Geavanceerde settings voor de liefhebbers. Maar vooral: prestaties waar we trots op zijn. Heeft onlangs nog de meest gerenommeerde test ter wereld gewonnen:  “Eerste in bescherming tegen RADAR en LASER.”

Color-coded-screens-radarlaserspot-stinger

Vizier-schermen

Ervaar vizier-schermen en u hoeft zich nooit meer af te vragen waar de flitser zich precies bevindt. Het toont of de radar* van voor, achter, of van opzij komt (vereist een HD Antenne voor en achter op de auto), een laser* van voor of achter op u schiet (vereist Laser voor èn achter op de auto) en heeft een nabijheids-indicator voor SpotList alarmen.

radargun-stinger

Dynamische gevoeligheid

Wij hebben iets ontwikkeld dat we ‘Dynamische Gevoeligheid’ noemen. Dit geeft extra afstand waar dat het meest nodig is: bij lastige snelheidscontroles. Bovendien geeft VIP bescherming tegen zogenaamde Short Pulse, Quick Trigger of POP radar guns, zoals gebruikt in o.a. sommige Europese landen en de Verenigde Staten.

stinger-road-

Heerlijk stil

Stinger’s unieke FalseListing platform maakt VIP zo stil dat je kan denken dat je het geluid uit hebt gezet. Daarbij bevat de VIP software ook filtering die valse in-car en out-of-car signalen kan stoppen voordat ze de bestuurder lastig vallen. Heerlijk stil dus.

Display-stinger

VIP display

Stinger VIP wordt geleverd met een full color touch display. Door het hogere contrast en helderheid en dankzij 70% vermindering van de weerspiegeling ten opzichte van het vorige display, geeft het display een mooier beeld en heeft het een betere afleesbaarheid bij daglicht.  Het display geeft een snellere reactie op aanraking dankzij een capacitief touch screen. In uitstand heeft het display een strakke uitstraling door het geheel zwarte front aanzicht.

vip_dashboard-stinger

Twee VIP display: standaard en XL

U kunt voor VIP kiezen uit de standaard credit-card grootte display en de grotere XL. De compacte afmetingen van het standaard VIP display maken het tot een populaire keuze om de cockpit van topauto’s op te sieren, maar de XL biedt andere voordelen: Het heeft ruimere touch gebieden, grotere iconen en twee keer zoveel pixels. En hij past gewoon op de standaard Display Houder.

vip-screen-radar-alert-stinger

0.0001 GIGAHERTZ nauwkeurigheid

VIP Stinger’s nieuwste generatie ‘patch technologie’. De Stinger HD Antenne voorziet VIP van veruit de hoogste accuratesse die ooit beschikbaar is geweest voor flitsbescherming. Met een accuratesse van 0.0001 GHz brengt de Stinger’s HD Antenne meetnauwkeurigheid naar het extreme. En niet voor niets, want meer accuratesse betekent minder vals alarm.*

Duidelijke audio alarmen

VIP biedt stem-ondersteuning (in het Engels, Nederlands en Duits) en oplopende SpotList alarmeringen waarbij het alarmritme zal versnellen als u dichter bij de Spot komt.