Freedom-laser-strip-stinger

Freedom Laser

Onze beste ooit, maar op uw auto, mooi in uw auto

Bij Stinger werken we graag aan de ontwikkeling van de volgende grote stap voorwaarts. Met ziel en zaligheid, maar ook – zoals we graag geloven – met kundigheid en inzicht. En uitdagingen gaan we graag aan met inzet, focus, en vernuft.

Dat heeft nu tot de Freedom Laser geleid: onze gloednieuwe laser-bescherming speciaal voor performance cars. Het is ons eerste product dat als enige doel heeft om u te waarschuwen voor laser guns en laser gebaseerde Safety Signals. Freedom Laser is stand alone: hij heeft geen Card of VIP nodig om te werken.

Baanbrekende prestaties

Freedom Laser is tevens de beste laser-bescherming die we ooit gemaakt hebben. We hebben hem uitgebreid getest en zelfs tegen de venijnigste moderne laser guns komt Freedom Laser als winnaar uit de strijd. Hij levert baanbrekende prestaties op een wijze zoals geen ander systeem dat kan.

De looks van freedom laser

Freedom Laser  draait om prestaties. Echter, om werkelijk plezier van een product te hebben, moet het ook super simpel in gebruik zijn. En, met high-end auto’s in gedachte, moet het bijdragen aan het luxe gevoel in de cockpit – en er zeker niet van wegnemen.

Met die overwegingen hebben we twee interfaces ontworpen waar u uit kunt kiezen:

les-dashboard-stinger

LED: De uit-het-zicht interface

 

De LED display is wat je ervan verwacht: een LED, maar dan met een separaat knopje. Het is niet zozeer een design, als wel bedacht om bijna onzichtbaar te zijn in de cockpit van uw auto.

Het knopje kan geplaatst worden in nagenoeg elk uit-het-zicht plekje, zoals bijvoorbeeld een opbergvakje, terwijl de LED een anonieme locatie kan innemen bij de snelheidsmeter of geheel verborgen kan worden in een bestaande uitsparing in het dashboard. Deze interface optie verkiest bewust maximale onopvallendheid boven uitgebreide instellingsopties.

Strip-dashboard-stinger

Strip: De ingenieus ontworpen interface

Strip is een prachtig ontworpen plaatje dat drie, onzichtbare, touch-knoppen herbergt. Modern en scherp gesneden, klein en dun, bijzonder simpel en duidelijk in gebruik. Dit display is bedoeld om gezien en gevoeld te worden.

Met slechts 50 millimeter lengte en 5 millimeter dunte, past het vlekkeloos in elke high-end auto. Onopvallend en ingetogen in de stand-by stand, maar onmiskenbaar aanwezig bij het alarmeren, met opgelichte randen die duidelijke kleur-gecodeerde waarschuwingen geven.

Strip wordt standaard geleverd met een aparte speaker voor een heerlijk simpel ‘sprekend’ display. Pas met gemak de instellingen aan uw persoonlijke voorkeuren aan, eenvoudigweg door de Strip aan te raken en het rechttoe rechtaan, gesproken menu door te lopen.