Waarom glasvezel?

De internetverbinding wordt voor uw bedrijfsvoering steeds belangrijker.

Er wordt niet alleen steeds meer gebruik gemaakt van software, dataopslag en back-ups in de Cloud, maar ook andere diensten die in het verleden hun eigen analoge/ISDN-verbindingen hadden zoals telefonie, alarm en pin-apparatuur worden omgezet naar IP en dus een internetverbinding.

Door deze ontwikkelingen worden er steeds hogere eisen gesteld worden aan de snelheid, beschikbaarheid en veiligheid van de internetverbinding. Vaak is de huidige koper- (dsl) of coax- internetverbinding hier nu al niet meer op berekend, terwijl het dataverkeer in de toekomst alleen maar blijft toenemen.

Glasvezel is nu al de meest stabiele, meest veilige en snelste verbinding met het extra voordeel dat de down- en uploadsnelheid gelijk is. Zelfs de beide andere technieken (coax- en koper) maken voor hun core-netwerk al gebruik van glasvezelverbindingen!

 

Waarom een vraagbundeling starten?

Als dé connectiviteitsspecialist in de regio krijgen we daarom ook veel aanvragen van ondernemers voor glasvezelverbindingen, waarbij de vrij hoge prijzen van de traditionele glasvezelaanbieders vaak toch ondernemers doet besluiten voor andere (goedkopere) verbindingen te kiezen.

Daarom heeft Mobiel Connect een overeenkomst getekend met Delta Fiber om een vraagbundeling op te starten voor de onderstaande bedrijventerreinen:

  • Tradeport West
  • Venlo Tradeport
  • Ubroek
  • Kazernekwartier
  • Bedrijventerrein Noorderpoort
  • Kantorenpark Noorderpoort
  • Trefcenter

Ondernemers profiteren zo van de lokale telecomexpertise van Mobiel Connect en de jarenlange ervaring van Delta Fiber in het aanleggen en exploiteren van glasvezelnetwerken tegen scherpe prijzen!

 

Waarom via Mobiel Connect deelnemen?

Mobiel Connect is de enige lokale connectiviteitsspecialist die al een succesvolle collectieve glasvezelbundeling in de regio heeft voltooid!

Op de bedrijventerreinen Witveld en Geloërveld in Belfeld maken inmiddels meer dan 40 van de ca 85 bedrijven gebruik van een glasvezelverbinding van Mobiel Connect.

Glasvezel is echter niet gelijk aan glasvezel en Mobiel Connect helpt u “appels met appels” te vergelijken en uit de 4 aangeboden abonnementen het juiste abonnement en de juiste bandbreedte te kiezen gebaseerd op uw wensen en eisen.

Geen pakketjes schuiven maar maatwerk eventueel aangevuld met optionele extra’s die u nodig heeft!

Daarom vragen wij ook niet om online in te schrijven maar contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Ik heb interesse, wat nu?

U kunt uw interesse kenbaar maken door via de contactbutton of via e-mail glasvezel@mobielconnect.nl uw contactgegevens door te geven. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op!

 

Ik heb al een glasvezelverbinding maar ben geïnteresseerd in de mogelijkheden van een overstap.

U kunt ook deelnemen indien u nu al een glasvezelverbinding heeft van een andere aanbieder. Onze glasvezelverbinding wordt bij akkoord al afgemonteerd in uw pand en zodra de looptijd van het bestaande contract is verstreken, zetten wij uw verbinding om tegen de afgesproken maandelijkse tarieven. U kunt uw interesse kenbaar maken door via de contactbutton of via e-mail glasvezel@mobielconnect.nl uw contactgegevens door te geven. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op!